Sankt Sigfridsgatan 14A / Fredriksberg / Falköping

Stilsäker hörnlägenhet!

Slutpris
385 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
5 021 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2018-01-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Sigfridsgatan såldes av oss 2018-01-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Sankt Sigfridsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På andra våning finns denna modernt inredda trea med balkong i söderläge. Senaste året har köket renoverats med nymålade luckor i grått, ny laminatbänkskiva och nya vitvaror. Även toaletten/duschen har nyligen fått sig en uppfräschning då den målats om och fått nya möbler. I vardagsrummet ligger ett vackert parkettgolv och i resterande del av lägenheten är ett ljust laminatgolv genomgående.

Utöver att detta är en mycket trevlig lägenhet så har den även ett fantastiskt läge. Här bor du mitt emellan Falköpings två centrum med närhet till bl.a. affärer, matbutiker, restauranger och resecentrum. Till lägenheten hör källarförråd och tillgång till gemensam tvättstuga.
Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration