Scheelegatan 26

Scheelegatan 26


Mösseberg— Falköping

Scheelegatan 26



Mösseberg— Falköping

Arkitektritad villa på Mösseberg

På Mössebergs sluttning intill skola och förskola finner ni denna arkitektritade villa från 1959. Villans totala yta om 197 m² utgörs av en smart planlösning och gedigna samt exklusiva material. 1959 var ett år som på många sätt stuckit ut när det kommer till design och arkitektur. Sällan finns dessa detaljer bevarade men här på Scheelegatan 26 har ni chansen att njuta av dem samt vårda dem för framtiden. En svensk arkitektskatt finns till förfogande!

Redan vid villans entrédörr skönjas kvalitet, originaldörr med vackra fönster leder er in i villan. Låt er hänföras av Kolmårdsmarmor i tamburen och låt den gedigna ektrappen ta er till villans olika plan. Det praktiska kapprummet med gästtoalett gör det enkelt att dölja ytterkläder samt öppnar upp för samtal vid bjudningar. Vardagsrum i vinkel med öppen spis samt gnistskydd i marmor skänker karaktär åt hemmet. Burspråk och vackert ljusinsläpp sätter en vidare prägel på rummet. Köket är arbetsvänligt och har försetts med bänkskivor i granit vid renoveringen 2013, vitvaror kommer från Miele. Ni finner ett sovrum i entréplan samt tre sovrum i ovanplan. Badrummet i ovanplan har vårdats och hållit sig fint sedan byggår. Ett vackert ljusblått porslin samt mosaik på golv med golvvärme vittnar om den höga standard som villan uppfördes med. I källarplan finns hobbyrum/sovrum, groventré, tvättstuga, pannrum, torkrum, matkällare, förråd samt utgång till garage.

Villan har ett attraktivt läge och ligger väl placerad på tomten om 675m² och den trevliga uteplatsen inbjuder till fina stunder i solen.

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp".

Välkomna med er anmäla till visning!


Boarea/biarea
123/74 kvm
Driftkostnad
29 750 kr/år
Tomtarea
676 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-04

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Scheelegatan såldes av oss 2020-10-04. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Scheelegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.