Slötagatan 5 C / Fredriksberg / Falköping

Välplanerad trea med låg avgift!

Slutpris
455 000 kr
Boarea
70,5 kvm
Avgift
3 798 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slötagatan såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Slötagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva denna ljusa trea med fönster i tre väderstreck belägen i den populära bostadsrättsföreningen RBF Falköpingshus nummer 5. Trevlig lägenhet med en välplanerad planlösning som inrymmer entréhall med tillgång till klädkammare, kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till balkong, helkaklat badrum och två sovrum. Den överbyggda balkongen ligger i soligt söderläge, perfekt att kunna njuta på med en glass i handen nu när sommaren är i antågande!

Aktiv förening som jobbar för de boendes trivsel, just nu pågår fönsterbyte i hela föreningen och utemiljön håller på att rustas upp. I den låga månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bostadsrättstillägget och kabel-tv, fr.o.m. i höst kommer även internet via fiber (100/100) och ip-telefoni ingå. Här bor du med närhet till mataffär, skolor, idrottsanläggningar och precis utanför dörren kan du ansluta dig till hälsoslingan för en promenad runt stan.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration