Trinnöjegatan 10 / Ranten / Falköping

Smakfull tvåa med bra läge

Slutpris
500 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
4 184 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på trinnöjegatan såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trinnöjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva en omsorgsfullt renoverad tvåa om 60 m² i välskötta HSB-Älgen.

Ni välkomnas in i en generös ljus hall som är möblerbar. Redan vid entréhallen vittnar materialval om hemmets tilltalande standard. Köket genomgick en smakfull renovering 2017, där kök samt vitvaror är från Ikea. Här finns utrymme för en trevlig matplats som inbjuder till middagar med både familj och vänner. Vardagsrummet är ljust och rymligt med fönster i två olika väderstreck och vacker utsikt mot Mösseberg, vitmålade väggar och på golvet finner ni parkettgolv. Från detta rum nås balkongen som har försetts med trall på golv, dess läge i söder inbjuder till många härliga soltimmar. Sovrummet har utrustats med en snygg skjutdörrsgarderob och i bostaden finns även en praktisk klädkammare. Den helkaklade toaletten renoverades 2015, som också delvis är förberedd för tvättmaskin. Ett hem för dig eller er att bara flytta in och känna er som hemma i!

Välskött HSB-förening där månadsavgiften inkluderar, förutom värme och vatten, även tv och bredband. Här bor du med närhet till bl.a. resecentrum, matbutiker, centrum, restauranger och Oden sportcenter. Föreningen är aktiv och arbetar ständigt med förbättringar, i närtid kommer fönster, balkongdörrar och ytterdörrar att uppdateras. Detta kommer ej påverka den låga månadskostnaden.

Välkommen med er anmälan för visning av denna trevliga tvåa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ranten

Området Ranten är ett av Falköpings två centrum. Här har ni även närheten till matvarubutik, restauranger samt Falköpings resecentrum som gör det lätt att pendla till arbete på annan ort. I området finns även Falköpings Folkpark, Dotorops fritidsområde och Mössebergsparken.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Paletten och Sörgården Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 går eleverna på Centralskolan och Kyrkerörskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet Ranten då resecentrum är beläget här. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.