Vilske-Kleva Ljunghem

Vilske-Kleva Ljunghem


Falköping

Vilske-Kleva LjunghemFalköping

Mycket välskött villa med lantligt läge

Välkommen till ert drömhem bland grönskande vidder och idyllisk natur!

Denna underbara fastighet, endast 15 minuter från Falköping, öppnar dörrarna till en värld av naturnära boende för en växande familj. Omringad av en förtrollande kohage och med en pittoresk natur för härliga promenader och äventyr, är detta er oas av lugn och ro. Med sitt höga läge bjuder detta hem på milsvid utsikt över det bedårande landskapet i Vilske-Kleva. Här kan ni vakna till naturens symfoni och avsluta dagarna med magiska solnedgångar som sträcker sig över horisonten. Genomgående renoveringar har under senare år utförts bl.a. nytt badrum, ny tvättstuga, takbyte och målning av fasad.

Den väl genomtänkta planlösningen ger er möjlighet till harmoniskt familjeliv. Entréplanet med det lantliga köket med köksö lockar med gott om utrymme för matlagning och gemensamma måltider. Renoverade ytskikt 2022 samt lackerade köksluckor 2021. Vardagsrummet är lättmöblerat och strålar av inbjudande atmosfär som leder ut till en inglasad altan med vikbara partier i två väderstreck där man kan njuta av kvällssolen. Nyrenoverat och stilrent badrum från 2021 bjuder in till avkoppling med stora kakelplattor i gråton och lyxiga detaljer i svart. Här finns badkar för avkoppling samt en rymlig dusch och dubbla tvättställ för bekvämlighetens skull. I ovanplan väntar fyra mysiga sovrum, en praktisk mindre toalett och ett allrum perfekt för lek och mysiga filmkvällar. Förvaringsmöjligheterna är generösa med flertalet garderober, vilket ger utrymme för ordning och reda i ert nya hem. På fastigheten finns även plåtgarage med större port och vidbyggd hundrastgård samt äldre charmigt uthus som med fördel kan inredas för nöjen. En generös trädgårdstomt med fruktträd och gott om gräsytor för lek.

Bo med ett högt läge i Vilske-Kleva med naturen som granne och smidigt pendlingsavstånd till bl.a. Falköping, Herrljunga, Vara och Skara. Här finns även förskolan Klinten, skola från förskoleklass till åk 6 finns i Gudhem eller Odensberg. Åk 7-9 finns i Floby med skolbuss som stannar precis utanför. Fastigheten tillhör den pittoreska kyrkbyn och flertalet historiska byggnader och besöksmål finns i området. I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och försäkrad mot dolda fel då säljaren valt att teckna produkten Skyddat köp.

Ta steget mot ert drömboende och omfamna det fridfulla läget som väntar er i denna fantastiska bostad. Varmt välkommen på visning!


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
53 431 kr/år
Tomtarea
2 655 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-28

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Vilske-Kleva Ljunghem såldes av oss 2023-11-28. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Vilske-Kleva Ljunghem.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad