Wagnérgatan 24 / Vilhelmsro / Falköping

Enplansvilla på Vilhelmsro

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
90/38 kvm
Driftkostnad
26 093 kr/år
Totalareal
514 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på wagnérgatan såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på wagnérgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilhelmsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ibland kommer det där efterlängtade tillfället då chansen finns att förvärva ett modernt och smidigt boende i ett plan mitt i Falköpings populäraste områden Vilhelmsro. Nu är tillfället här!

På Wagnérgatan 24 finner ni detta kjedjehus om tre rum och kök uppfört år 2011. Bostaden har en modern planlösning där vardagsrum och kök samsas och skiljs av med en köksö, perfekt att samla vänner runt för en välkomstdrink eller för att hjälpas åt i matlagningen.
Ett inglasat uterum med klinker på golv ger möjlighet att avnjuta långa sommarkvällar när det blir för kallt för att umgås ute på trädäcket. Här finns två sovrum för den lilla familjen eller för dig om önskar ett kontor/gästrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Garage och förråd är försett med praktiskt klinkergolv som gör det lätt att hålla rent. Uppvärmning via fjärrvärme och fastigheten är ansluten till fiber.

Vilhelmsro är ett trevligt villaområde som fortsätter att växa. Härifrån har ni närhet till bl.a. Vindängens skola, Ållebergs handelscentrum, Stora Torget och Hälsoslingan.
Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten