Köpmansgatan 3B / Floby / Falköping

Fräsch tvåa centralt belägen i Floby

Slutpris
225 000 kr
Boarea
56.1 kvm
Avgift
2 775 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på köpmansgatan såldes av oss 2020-05-07. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på köpmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett stenkast avstånd från såväl mataffär som tågstation ligger Köpmansgatan 3B och denna fräscha tvåa belägen på andra våning. En ljus och mycket trivsam lägenhet där de renoverade ytskikten genomgående följer en röd tråd med vita väggar och ett smakfullt laminatgolv. Köket har målats om med vita luckor och såväl spis som kyl/frys har under senare år uppdaterats, här löper en massiv bänkskiva i trä och klassiskt kakel ovan arbetsbänk. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning som möjliggör för socialt umgänge då gäster kommer på besök. Från vardagsrummet nås även balkongen i soligt söderläge. Sovrummet är rymligt och har gott om garderobsförvaring. Under 2020 har toalett/dusch renoverats med matta på golv samt vägg i en neutral grå ton.

Låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, bredband, kabel-tv och ip-telefoni. I Floby finns bl.a. mataffär, tågstation, skola, förskola, vårdcentral och pizzeria. Ca. 3 km utanför Floby finns Alphems Arboretum, en av landets största samlingar av lövträd, buskar och barrträd från hela världen.
Välkommen på visning av denna inflyttningsklara lägenhet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.