Skogsstigen 4

Skogsstigen 4

Slutpris

1 175 000 kr


Floby— Falköping

Skogsstigen 4


Slutpris
1 175 000 kr

Floby— Falköping

Praktisk villa med ett lugnt läge

Välkommen till en trivsam villa i barnvänligt område i utkanten av Floby. Ett perfekt läge på lugn återvändsgata med trädgård som på baksidan angränsar till naturområde! Villan är väl omhändertagen av endast två olika ägare sedan byggåret 1974. Under senare år har flera större investeringar utförts så som nyare plåttak (2008), luft/vattenvärmepump från 2020 samt installation av fiber.

Stig in i hallen som erbjuder ett ljust första intryck med dekorativ spaljé som avgränsar entrén från trappan, det rikliga ljusinsläpp kommer från ett vackert fönsterpartiet i generös storlek. Kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra vilket ger en trevlig, social planlösning, i anslutning finns även utgång till baksidans överbyggda altan. De tre sovrummen är samtliga belägna i entréplan, här finns även ett badrum renoverat under 2023. Källarplanet välkomnar med en mysig gillestuga med öppen spis att tända en värmande brasa i. Ett gästrum ger plats för övernattande familj och vänner, eller kanske nyttjas detta rum bäst som hemmakontor? I detta plan finns även tvättstuga, bastu, toalett och gott om förvaringsutrymmen. På fastigheten finns även vidbyggt garage i generös storlek.

Floby är ett trevligt, familjevänligt samhälle med bl.a. förskola, skola (f-9), mataffär, restauranger, utomhusbad och tågstation belägen längs Västra Stambanan, perfekt för pendling till exempelvis Falköping, Skövde och Göteborg. Villan är förbesiktigad och försäkrad mot ev. dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
103/103 kvm
Driftkostnad
48 329 kr/år
Tomtarea
957 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-12

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Skogsstigen såldes av oss 2023-10-12. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på Skogsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.