Blåsippevägen 6

Blåsippevägen 6

Slutpris

7 230 000 kr


Uddared— Floda— Lerum

Blåsippevägen 6


Slutpris
7 230 000 kr

Uddared— Floda— Lerum

Underbar villa med 30-talscharm och härlig trädgårdsidyll

Redan vid första anblick skvallrar denna underbara villa anno 1936 om sin välbevarade och tidstypiska stil som genomsyrar både in- och utsida. Den välskötta trädgården är som en liten idyll med ett vackert orangeri med möjlighet till odling, en charmig gäststuga med angränsande vedbod och förråd - allt omgivet av härlig, prunkande grönska.
Här har ägarna renoverat och byggt till i omgångar, med mycket kärlek och omsorgsfullt utvalt återbruk för att bevara intrycket av dess ursprungliga ålder. Vackra detaljer återfinns genom stora delar av bostaden, såsom brädgolv, spegeldörrar och hela två kakelugnar som är i bruk.
Entréplan består av sociala ytor, den mer privata övervåningen har tre sovrum och en toalett. Källarplanet, med en takhöjd om ca 1,95 m, har ett stort badrum, tvättstuga, snickarverkstad, kontor m.m.

Detta blir ett helt underbart boende för nästkommande familj, som vill fortsätta denna pärlas tradition av gediget hantverk. Här bor man med ett ypperligt läge på en lugn villagata som har omedelbar närhet till både skola och förskola. En skön cykeltur tar er till Drängseredsbadet för härliga bad och en kort promenad bort ligger Floda station där pendeltåget tar er snabbt in till både Göteborg och Alingsås.
Tillträde beräknas till den siste april 2022.


Boarea/biarea
112/61 kvm
Driftkostnad
31 162 kr/år
Tomtarea
798 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-09-22

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Blåsippevägen såldes av oss 2021-09-22. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Blåsippevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.