Hallonvägen 54 / Uddared / Floda / Lerum

Renoverad radhusidyll i barnvänligt område

Slutpris
3 275 000 kr
Boarea
116.6 kvm
Driftkostnad
39 624 kr/år
Tomtarea
130 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-25
Bostaden är såld!

Denna radhus på Hallonvägen såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Hallonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Uddared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Hallonvägen 54 ligger detta välskötta och till stor del nyrenoverade radhus. Hela fyra stycken sovrum belägna på övre plan samt på ett nyinrett vindsplan, medans entréplan mer är avsett för sociala ytor med bl. a. nytt kök och rymligt vardagsrum. Uteplats med västerläge vid husets entré och på baksidan finns en trevlig trädgård med nyare träaltan och gräsmatteytor att tillgå.
Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område, med låga driftkostnader tack vare både nya fönster och luft-luftvärmepump.
På 5-10 min gångavstånd ligger både skola och förskola och ett par km bort ligger Floda station där pendeltåget snabbt tar er in till både Göteborg och Alingsås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ett smart val i Uddared

Uddared är en del av Floda som är en mysig stad på landet i Lerums kommun. Här bor ni med ett bekvämt och kort pendelavstånd till både Göteborg och Alingsås. Idag är Floda ett mindre samhälle som dock befinner sig i ett expansivt skede, med utökning av dess centrum och en hel del nybyggnation. Omgivningarna ger många och vackra naturupplevelser - Floda är beläget vid sjön Sävelången som erbjuder både bad, fiske och båtliv.

Service och Skola

I centrum hittar man all service man kan tänkas behöva, såsom vårdcentral, bibliotek, dagligvaruhandel, delikatess och grönsakshandlare m.m. Här finns det även flertalet restauranger bl. a omtyckta Järnbruket med dess rustika och ombonade miljö. I området ligger Smörblommans förskola för barn 1-5 år, Uddaredsskolan med årskurs F-5 och på ca två km avstånd ligger Alléskolan med årskurs 6-9.

Fritid och Kultur

I området och runt omkring Floda ligger många gårdar med möjlighet till stall för den som har häst. I närbelägna Stenkullen finns ett nav med idrottsanläggningar som ishall, friidrotts- och handbollsplan inklusive ett sportcentrum med gym. Många fina naturstigar och motionsspår finns att tillgå, och för den fiskeintresserade finns det en hel del sjöar runt om att välja mellan. I utkanten av Floda ligger ett populärt utflyktsmål - Nääs slott, vars historia går ända tillbaka till 1529. Med sin orörda 1800-talsinteriör är Nääs slott unikt för Skandinavien. Passa på att fira midsommar här, njut av en god slottslunch eller ha det gott vid sjö och natur, sommar som vintertid.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Parkera kan man göra vid Floda station och man slipper då både parkeringsproblem och trängselavgifter i Göteborg. Med tåget är man mitt inne i Göteborgs centrum på 27 minuter. Med bil tar det en halvtimme på tvåfilig motorväg, utan stopp för rödljus eller vägkorsningar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.