Nya Nordåsvägen 261 / Floda / Lerum

Brf-parhus med egen trädgård, omgiven av härlig natur

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 750 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nya Nordåsvägen såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Nya Nordåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns en mycket trevlig parhustrea i välskötta och idylliska Brf Nordåsen till salu! Bo bekvämt med egen entré, garageplats i länga och med egen täppa bestående av bl a två härliga uteplatser och gräsmatteytor där ni kan njuta av sol och utsikt mot skön natur och skog på ett ganska fritt och ostört läge.
Bra planlösning med kök, stort vardagsrum, två sovrum av bra storlek, tvättstuga/förråd samt ett nyrenoverat och påkostat badrum. Goda möjligheter att avskilja och inreda ytterligare ett rum för den som så önskar.
Här bor man i ett lugnt och naturskönt område med både lekplatser i området och promenadavstånd till Nordåsens förskola.
På ett par minuter kör ni ut på E20 och 5 min bort ligger Floda station med pendelparkering där tåget snabbt tar er in till både Göteborg och Alingsås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ett smart val i Floda

Floda är en mysig stad på landet i Lerums kommun där ni bor med ett bekvämt avstånd till Göteborg. Idag är Floda ett mindre samhälle som dock befinner sig i ett expansivt skede med utökning av dess centrum och en hel del nybyggnation. Omgivningarna ger många och vackra naturupplevelser - Floda är beläget vid sjön Sävelången som erbjuder både bad, fiske och båtliv.

Service och Skola

I centrum hittar man service såsom vårdcentral, bibliotek, delikatess och grönsakshandlare m.m. Här finns det även flertalet restauranger bl. a Järnbruket med dess rustika miljö. Det finns förskola och skola.

Fritid och Kultur

I området och runt omkring Floda ligger många gårdar med möjlighet till stall för den som har häst. I Stenkullen finns ett nav med idrottsanläggningar som ishall, friidrotts- och handbollsplan inklusive ett sportcentrum med gym. Närbeläget Floda ligger ett populärt utflyktsmål - Nääs slott, vars historia går ända tillbaka till 1529. Med sin orörda 1800-talsinteriör är Nääs slott unikt för Skandinavien. Passa på att fira midsommar här, njut av en god slottslunch eller ha det gott vid sjö och natur, sommar som vintertid.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Parkera kan man göra vid Floda station och man slipper då parkeringsproblem och trängselavgifter i Göteborg. Med tåget är man mitt inne i Göteborgs centrum på 27 minuter. Med bil tar det en halvtimme på tvåfilig motorväg utan stopp för rödljus eller vägkorsningar.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.