Nyponvägen 10 / Floda / Lerum

Ljus, luftig och modernt renoverad 1,5 plansvilla i barnvänliga Uddared

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
145/5 kvm
Driftkostnad
33 621 kr/år
Tomtarea
540 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Nyponvägen såldes av oss 2018-09-29. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Nyponvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyponvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Floda-Uddared är beläget ca 3 mil från centrala Göteborg med bra kommunikationer både med bil och allmänna färdmedel. Det är gång och cykelavstånd till det mesta som Floda kan erbjuda, förskolor och skolor ligger inom bekväma gångavstånd. Uddared är beläget på en höjd strax utanför centrala Floda och är frukten av en arkitekt tävling i slutet på 60-talet. Området ligger med naturen som granne och när vädret tillåter så finns det badmöjligheter i den närbelägna sjön Sävelången och i närområdet finns andra fina badsjöar som t ex Uspen, Lensjön och Torskabotten. För familjen med idrottsintresse finns det motionsslingor och gym och idrottshall. Floda Centrum bjuder på livsmedelsaffär, apotek, restaurang, vårdcentral samt några små butiker.

Innan man kommer in så möts man av en farstukvist under tak. Väl inne i hallen med ett funktionellt laminatgolv, ljusa väggar och en praktisk plats för att hänga av sig jackan samt en skjutdörrsgarderob med gott om plats för ytterkläder och skor. Badrummet har en sobert grå plastmatta, en ljus väggmatta och har allt som skall finnas där såsom dusch, handfat och wc. Sovrum 1 ligger mellan hall och vardagsrum, här är det ljusa toner ett parkettgolv samt en garderobsvägg. Längst ner i hallen till höger så har man det moderna och funktionella köket med en ljus färgsättning och laminatgolv, här finns gott om plats för ett stort matbord. Från köket når man altanen i söderläge med utrymme nog för ett bord och stolar. Här värmer solen från tidig förmiddag till sen eftermiddag och kan bjuda på välbehaglig svalka på kvällen. Vardagsrummet ligger mittemot köket och har en ljus färgsättning och ett parkettgolv, stora ljusinsläpp och utgång ut till den stora altanen. Altanen är väl tilltagen med plats för stora loungemöbler, matgrupp och solstolar. Detta är husets sommarvardagsrum med plats för det mesta som kan erbjudas när vädret tillåter, arean ger stora möjligheter till social gemenskap samtidigt som det är det perfekta stället om man vill vara för sig själv. I anslutning till köket finns den funktionella tvättstugan som man även når utifrån genom husets tredje entrédörr.

Från trappan i hallen kommer man upp till övre plan och det mysiga allrummet som ligger som en knutpunkt till alla rummen på detta plan. Det kan vara ett arbetsrum, en avkopplande läshörna eller barnens spel- och lekrum. Sovrum 3 är det största sovrummet med en ljus färgsättning och laminatgolv, från den franska balkongen har man koll på vad som händer på den stora altanen. Till rummet hör också en stor klädkammare. Badrummet på det här planet är ljust med wc, handfat och ett badkar. Sovrummen 4 och 5 är identiska med laminatgolv och har en ljus grå färgsättning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.