Tämta Havräng 15

Tämta Havräng 15

Slutpris

1 250 000 kr


Tämta— Fristad— Borås

Tämta Havräng 15


Slutpris
1 250 000 kr

Tämta— Fristad— Borås

Lantlig idyll i Tämta - omringad av närliggande vatten

Välkommen till ditt drömhem på landet, där lugnet och skönheten i naturen omger dig på alla sidor! Denna charmiga villa är perfekt belägen i en idyllisk lantlig miljö, omgiven av närliggande vatten som skapar en känsla av ro och harmoni.

Villan bjuder på en intim och mysig atmosfär samtidigt som den erbjuder moderna bekvämligheter för ett bekvämt livsstil. Med en rymlig och öppen planlösning får du gott om plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Denna mängden av fönster öppnar upp för fantastisk utsikt över det omgivande landskapet och det vackra ljusinsläppet.

På tomten erbjuds även ett garage med plats för en bil för de kalla vintrarna.

Trädgården är en fridfull oas där du kan njuta av långa sommarkvällar. För den trädgårdsintresserade finns det gott om utrymme för att odla egna grönsaker eller skapa vackra blomsterarrangemang, möjligheterna är oändliga!

Denna villa är det perfekta valet för den som söker en avskild tillflyktsort från stadens stress och buller, samtidigt som den erbjuder närhet till allt du behöver för en bekväm livsstil inne i Fristad centrum. Missa inte chansen att uppleva den lantliga idyllen och vad du kan skapa med denna villa omringad av vatten och grönska!


Boarea/biarea
79/14 kvm
Driftkostnad
32 332 kr/år
Tomtarea
2 033 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-09

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Tämta Havräng såldes av oss 2024-04-09. Se alla våra försäljningar i Fristad samt även på Tämta Havräng.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.