Peder Gyltas väg 19

Peder Gyltas väg 19

Slutpris

2 795 000 kr


Frufällan— Borås

Peder Gyltas väg 19


Slutpris
2 795 000 kr

Frufällan— Borås

Smakfullt renoverad, sjöutsikt

Nu ges chans att förvärva en representativ villa med ett högt och fint läge och en fantastisk utsikt mot Öresjö. Gång på gång får vi avnjuta den hänförande utsikten då de flesta rummen erbjuder en ny tavla mot sjön. Villan är tillbyggd och omfattande renoverad under senare år med bl.a nytt kök, två badrum, bergvärme, 3-glasfönster, nytt tak, ny el, kommunalt vatten och avlopp m.m

Nytt, fräscht och modernt är det första intrycket man får redan i hallen. Villan består bl.a av ett stilrent kök med bra yta som bjuder in mer än en kock till matlagningen. Inbjudande matplats med ett stort fönster som skänker exemplariska ljusförhållanden, samtidigt som den ramar in exteriören på ett snyggt sätt. Trevligt vardagsrum med utgång till den soliga altanen med västerläge. Vidare interiört står tre harmoniska sovrum till ert förfogande. Lyxigt med två moderna badrum det ena med bastu. Skönt att sjunka ner och svettas i bastun efter en lång arbetsdag. Charmigt allrum på ovanvåningen som erbjuder snedtak och återigen trevlig utsikt mot sjön. Plan tomt som inbjuder till lek och spel. Fristående dubbelgarage.

Varmt välkommen att boka in dig till visningen!
/Edin & Johan, Mäklarhuset


Boarea
133 kvm
Driftkostnad
34 611 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-23

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Peder Gyltas väg såldes av oss 2019-02-23. Se alla våra försäljningar i Frufällan samt även på Peder Gyltas väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.