Peder Gyltas väg 19 / Frufällan / Borås

Smakfullt renoverad, sjöutsikt

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
34 611 kr/år
Totalareal
1 000 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på peder gyltas väg såldes av oss 2019-02-23. Se alla våra försäljningar i Frufällan samt även på peder gyltas väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frufällan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges chans att förvärva en representativ villa med ett högt och fint läge och en fantastisk utsikt mot Öresjö. Gång på gång får vi avnjuta den hänförande utsikten då de flesta rummen erbjuder en ny tavla mot sjön. Villan är tillbyggd och omfattande renoverad under senare år med bl.a nytt kök, två badrum, bergvärme, 3-glasfönster, nytt tak, ny el, kommunalt vatten och avlopp m.m

Nytt, fräscht och modernt är det första intrycket man får redan i hallen. Villan består bl.a av ett stilrent kök med bra yta som bjuder in mer än en kock till matlagningen. Inbjudande matplats med ett stort fönster som skänker exemplariska ljusförhållanden, samtidigt som den ramar in exteriören på ett snyggt sätt. Trevligt vardagsrum med utgång till den soliga altanen med västerläge. Vidare interiört står tre harmoniska sovrum till ert förfogande. Lyxigt med två moderna badrum det ena med bastu. Skönt att sjunka ner och svettas i bastun efter en lång arbetsdag. Charmigt allrum på ovanvåningen som erbjuder snedtak och återigen trevlig utsikt mot sjön. Plan tomt som inbjuder till lek och spel. Fristående dubbelgarage.

Varmt välkommen att boka in dig till visningen!
/Edin & Johan, Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration