Solhagagatan 114 / Hisings Kärra / Göteborg

Uteplats i soligt läge

Slutpris
2 120 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 772 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3
Såld
2020-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solhagagatan såldes av oss 2020-03-13. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Solhagagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisings Kärra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Solhagagatan och möjligheten att förvärva en välplanerad trerumslägenhet. En bostad med stora lättmöblerade rum, fint ljusinsläpp och en generös uteplats i ett härligt västerläge. Flytta in i ett bekvämt boende med både tvättmaskin och diskmaskin i bostaden i en trevlig förening.

På Solhagagatan bor du i ett barnvänligt område med lekplats alldeles utanför dörren och flertalet skolor och förskolor i närheten. Här bor du nära Kärra centrum som bland annat erbjuder restauranger, apotek och matbutik. I tillägg till det kan du smidigt ta dig in till centrala Göteborg med goda kommunikationer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.