Blåsutgatan 1

Blåsutgatan 1

Slutpris

2 600 000 kr


Majorna— Göteborg

Blåsutgatan 1


Slutpris
2 600 000 kr

Majorna— Göteborg

Stilren och plansmart lägenhet med inglasad balkong!

OBS endast privata visningar pga Covid 19, kontakta mäklaren för enskild tid på 070-7710423.

Välkommen till en underbar och mysig lägenhet med inglasad balkong på Gråberget i Majorna. Här bor du på andra våningen i fräsch tvåa som erbjuder samtliga golv i trä och väggar i stilren gråskala. Här kan du verkligen leva ut dina inredningsdrömmar. Det är en välplanerad lägenhet med många små specialfinesser och badrummet är renoverat efter föreningens stambyte. I avgiften ingår också en stor garageplats under huset! Huset har loftgångar som lägenheterna ligger i anslutning till. Hiss finns från garage upp till loftgången, vilket är underbart vintertid.

En stor omtyckt HSB förening med 578 lägenheter. Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra en festlokal med fullt utrustat kök som även kan bokas som övernattningslägenhet. Ytterligare 1 övernattningslägenhet finns. Cykelgarage och barnvagnsrum.

Vanliga frågor och svar från föreningen hittar du här (klistra in länken i din webläsare): https://brfblasut.se/vanliga-fragor/

I Majorna har man närhet till både hav och centrum och i närområdet finns flertalet mataffärer, cafeér, tapasrestauranger, barer och butiker.
På kort promenadavstånd når du Mariaplan med den fina Plaskdammen, Chapmans torg och Slottsskogen med natur och kultur. Vill man ner till hamnen finns det härliga promenadvägar runt Röda sten och Nya varvet. Varför inte ett besök på "Fiskeauktionen". Med spårvagn tar du dig enkelt ut till Saltholmens fina badplatser och färjeläge som tar dig vidare ut i skärgården. Majorna upplevs som en gemytlig och charmig stadsdel för både barnfamiljer, studenter och övriga boende i varierade åldrar.

Välkommen på visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
4 587 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-07-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.