Drivhusgatan 2A / Almedal/Johanneberg / Göteborg

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
2 667 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drivhusgatan såldes av oss 2018-01-19. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Drivhusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almedal/Johanneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig och charmig genomgångslägenhet om 2 rok högst upp i huset med bra planlösning och en stor balkong i solläge mot grönskande innergård.
LÅG AVGIFT! Bredband ingår i avgiften och möjlighet till snabbt tillträde! Genomgående ljusa ytskikt, ekparkettgolv med fiskbensmönster i hall, vardagsrum och sovrum. Balkongen mot lugn och grönskande innergård nås från både det stora sovrummet och vardagsrummet. Helkaklat badrum i neutrala färger med golvvärme, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Mycket ljusinsläpp och den generösa takhöjden om 2,6 meter gör att den upplevs som mycket rymlig och luftig. Härifrån har du närheten till stadens citypuls med hela dess utbud samtidigt som du har cykelavstånd till Delsjöns härliga skogsområden och badsjö. En trevlig och populär förening med låg belåning, gästlägenhet samt erbjudande om parkeringsplats för 275:- per månad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.