Ernst Torulfsgatan 23A / Kålltorp / Göteborg

Hörnlägenhet med balkong i soligt läge

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
4 693 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ernst Torulfsgatan såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Ernst Torulfsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kålltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad hörnlägenhet om 62 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök. Lägenheten är belägen i populära Kålltorp i ett lugnt men ändå citynära läge. Två bra och rymliga sovrum och ett trevligt kök i ljusa färger. Ett stort, ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och en härlig balkong med många soltimmar.

Här bor du nära all service du kan tänkas behöva. En promenad bort finns Munkebäckstorget där det bland annat finns matbutik, pizzeria och apotek. I närheten av bostaden finns flera mysiga restauranger och caféer. Delsjön och Skatås finns nära till hands som erbjuder både motionsmöjligheter, badplats och härlig natur. Precis utanför dörren har du spårvagnen och en promenad bort kan även ta bussar från Munkebäcksmotet. På denna adress bor du alltså både nära mysiga naturområden men också nära stadspulsen i centrala Göteborg. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.