Burhultsvägen 41

Burhultsvägen 41

Slutpris

2 600 000 kr


Björboholm— Gråbo— Lerum

Burhultsvägen 41


Slutpris
2 600 000 kr

Björboholm— Gråbo— Lerum

Mindre villa på en stor tomt med ett ogenerat läge i anslutning till Björboholm

I Gråbo-Björboholm är det lätt att trivas och läget på Burhultsvägen är briljant. Här bor man naturnära med både Björboholm och sjön Mjörn på bekvämt avstånd. I området finns badsjöar, en småbåtshamn och bra kommunikationer nere vid huvudvägen, busshållplatsen vid väg 190, till antingen till Gråbo, Lerum, Göteborg eller Alingsås, med andra ord perfekt för den lilla familjen och Er som älskar närhet till naturen!

Här är man varmt välkommen till en mindre villa om tre rum och kök på Burhultsvägen 41! Här kommer man in i ett för den lilla familjen trivsamt hem om 84 mycket välplanerade kvadratmeter med smarta förvaringslösningar och fönster i flera väderstreck. 

I denna bostaden finns mycket som är värt att lyfta fram. Ett praktiskt planerat och modernt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och en matplats för upp till åtta personer. Här finns ett stort och ljust vardagsrum/matsal med fönster åt tre väderstreck, gott om plats för soffgruppen och en tv-möbel. Från vardagsrummet når man den soliga altanen. Det finns två sovrum, varav ett är väl tilltaget och har en hel garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och funktionellt utrustat med toalett, duschhörna, tvättmaskin och ett handfat.  

Även utvändigt finns fördelar, bland annat en stor solig och ogenerad altan med plats för ett stort matbord och en generös loungemöbel, solen har man förmiddag, eftermiddag och kväll. Huset ligger med ett högt läge på en stor sluttningstomt om
ca 3 000 kvm som man kan förvandla till ett grönt paradis. Till fastigheten hör också ett fristående bastuhus.

Varmt välkomna att boka visning


Boarea
84 kvm
Driftkostnad
22 683 kr/år
Tomtarea
3 005 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-01-01

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Burhultsvägen såldes av oss 2021-01-01. Se alla våra försäljningar i Gråbo samt även på Burhultsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.