Skogsbovägen 69

Skogsbovägen 69

Slutpris

2 550 000 kr


Gråbo— Lerum

Skogsbovägen 69


Slutpris
2 550 000 kr

Gråbo— Lerum

Lantligt, med ett ogenerat och högt läge i Gråbo-Stannum

Detta är ett tillfälle för den lilla familjen som vill bo lantligt med naturen precis runt knuten. Här bor man ogenerat med skogen som ligger precis runt knuten. Social service såsom skolor, förskolor har man i närbelägna Gråbo, där det även finns affärer, restauranger och vårdcentral. Kommunikationer till Gråbo, Lerum, Göteborg och Alingsås ligger inom bekväma avstånd nere vid väg 190.

Här har man det lilla välhållna enplanshuset om ca 70 kvm fördelat på 2 rok. Stor välkomnande hall med en rymlig skjutdörrsgarderob, badrummet är ljust och har wc, dusch och tvättmöjligheter, kök för det lilla hushållet och 2 stora rum varav det ena är ett sovrum. Stor härlig tomt om 1932 kvm som delvis är plan och delvis en sluttnings- och naturtomt. På tomten finns ett lusthus, en isolerad friggebod, ett pumphus och ett hus som är inrett som en lägenhet om 1 rok om 25 kvm och här finns även en bastu.


Boarea/biarea
70/7 kvm
Tomtarea
1 932 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2022-05-30

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Skogsbovägen såldes av oss 2022-05-30. Se alla våra försäljningar i Gråbo samt även på Skogsbovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.