Hallonvägen 5

Hallonvägen 5

Slutpris

3 150 000 kr


Grästorp

Hallonvägen 5


Slutpris
3 150 000 kr

Grästorp

Omfattande renoverat enplanshus med riktigt bra läge, fint arbetad tomt och friliggande garage!

Omfattande renoverat enplanshus i vinkel (Trivselhus, byggår -91) med fristående garage och välskött tomt, beläget i barnvänligt område och med riktigt bra läge!
År 2015/-16 byggdes huset till med ett inglasat uterum om ca 22 m², som tack vare installerad luft/luft värmepump går att nyttja året om.
Huset har en bra planlösning, bestående av en sällskapsdel med allrum och vardagsrum intill varandra och med utgångar till uterum och altaner. Rymligt kök med burspråk, tre bra sovrum (varav det största är separerat från de övriga, två badrum samt tvättstuga/groventré.

Huset ligger med ytterläge i området, gränsande till allmänning och åkermark och här får man en insynsskyddad baksida med uteplatser i sydvästläge, där exempelvis uterummet är en pärla i sig.

De flesta renoveringar har genomförts de sista två åren och man har även gjort viss om- och nybyggnad. Bland annat har man öppnat upp södra väggen i vardagsrum och satt in två nya större fönster och en glasad dubbeldörr med utgång till altanen - därmed har fått ett helt annat rum med fin utsikt över närområdet, bra ljusinsläpp och en perfekt sällskapsdel.
Hus och garage har målats om. Altaner har renoverats och byggts till. En mur har satts upp mot gatan och man har gjort en stengång till entrén. Ett växthus har satts upp och man har installerat robotgräsklippare. Man har gjort om hela trädgården på framsidan och en ny gräsmatta har lagts på östra sidan om huset.
Ny trappa till entrén och gjort om trappan till groventrén.

Invändigt har nya golv har lagts i samtliga rum, utom badrummen. Nya innertak i vardagsrum och hall/matsal (övriga innertak målade). Väggar har tapetserats om, eller målats. Nya golvlister och taklister. Nya foder runt dörrar och fönster och nya fönsterbrädor. Bytt ut alla elkontakter.

Huset värms av en frånluftsvärmepump med återvinning. Det finns även en rejäl täljstenskamin för både mys och värme samt en separat luft/luft värmepump för uterummet.
Fiber finns indraget.

I närområdet finns förskola och det är inte långt till skolor (upp till åk 9) eller idrottsanläggningar.

Fastigheten är förbesiktigad och besiktningsprotokoll finns tillgängligt i samband med visningen.
Säljare kommer även teckna en försäkring mot så kallade dolda fel som gäller för 10 år, vilket också är en trygghet för blivande köpare.
Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
162 kvm
Driftkostnad
39 505 kr/år
Tomtarea
960 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-27

Mäklarhuset Vänersborg

Denna villa på Hallonvägen såldes av oss 2022-10-27. Se alla våra försäljningar i Grästorp samt även på Hallonvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.