Legendvägen 3 / Härryda

Stor villa med många möjligheter!

Slutpris
3 125 000 kr
Boarea/biarea
ca 91/36 kvm
Driftkostnad
1 900 kr/år
Tomtarea
3 527 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-07-07
Bostaden är såld!

Denna villa på legendvägen såldes av oss 2020-07-07. Se alla våra försäljningar i Härryda samt även på legendvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härryda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Extra visning 3/7 08.30-09.00. Nästa visning tisdag den 7/7! Anmälan krävs.
Överraskande rymlig villa på stor och välbelägen tomt i Skårtorp! Totalt är ytan ca 242 kvm fördelat på bo- & biarea fördelat på 7 rok. Utöver det har du ett dubbelgarage om ca 34 kvm.
Ett nytt avlopp är precis klart och säljaren har renoverat entréplanet så att man kan bo där medan man tar hand om resten av detta gedigna och välbyggda hus. Bergvärme installerades 2014.

Vad är din dröm?
Bygga om till tvåfamiljshus? Renovera och göra Bed & Breakfast? Eller bara bo en stor familj med rum för alla? Då det är ett souterränghus kan man skapa två lägenheter med egen ingång.
Möjligheterna är många men det behövs tid och resurser för att förverkliga dem. Du har promenadavstånd till Hornasjön med fina bad och ca 10 minuter med bil till Landvetter centrum och lika långt till flygplatsen och sen vidare till resten av världen. Till Chalmers golfklubb tar det 6 minuter att köra och buss och förskola finns nedanför backen.
Ta med någon huskunnig och din fantasi!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Härryda

Härryda är en liten naturskön ort som gett kommunen sitt namn. Kommunens läge med tio minuter från Göteborg och med Landvetter flygplats mitt i kommunen gör det attraktivt att bo och driva företag här.

Härryda - expansiv och attraktiv kommun

Härryda är en liten ort som gett kommunen sitt namn då sammanslagningen mellan Landvetter, Råda och Björketorp kommuner gjordes. Härryda kommun är en expansiv kommun strax öster om Göteborg. Här bor det ca 37 000 invånare, varav hälften bor i Mölnlycke. Andra större orter är Landvetter, Hindås, Härryda, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunens läge med tio minuter från Göteborg och med Landvetter flygplats mitt i kommunen gör det attraktivt att bo och driva företag här.

Natur och fritid

Härryda har naturskön miljö med mycket skog och vildmark. Här finns många vandringsleder och motionsspår. I området ligger flera sjöar; Hornasjön, Björkessjön och Stora Härsjön. Genom kommunen går två populära leder; Vildmarksleden och Sjuhäradsleden. Mellan fotbollsplanerna väster om Härrydaskolan går en väg norrut som ansluter i norra ändan av Hornasjön till Vildmarksleden. I Härryda ligger också Härskogens fritidsområde. Här finns ett antal vandringsleder i olika längd.

Familjeliv och service

I Härryda ligger Skårtorps förskola och Härrydaskolan. Här går elever från förskoleklass till årkurs 5. På skolan finns även två fritidshem och en fritidsklubb. Intill skolan ligger en fotbollsplan. Vid Dansered finns en trevlig gård som har café, lilla spisbutiken och en färgaffär.

Kommunikationer

Härryda har flera bussförbindelser. Buss 611 stannar i Härryda och trafikerar Bollebygd - Rävlanda - Landvetter - Mölnlycke. Buss 610 kör mellan Rävlanda - Hindås - Härryda - Göteborg. Buss 300 från Göteborg kör längs riksväg 156 mot Kinna. Från Landvetter går Röd Express till Göteborg C.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.