Östergårdsgatan 6 B

Östergårdsgatan 6 B

Slutpris

475 000 kr


Herrljunga

Östergårdsgatan 6 B


Slutpris
475 000 kr

Herrljunga

Ljus och rymlig etta på första våning

På ett par minuters promenad från Herrljunga station ligger Östergårdsgatan 6B, en rymlig etta om 49 kvm med egen uteplats i härligt söderläge. Entrén leder in i det stora rummet som har plats för såväl soffgrupp, matsalsbord samt säng i sovalkoven, för den som önskar finns här möjlighet att avgränsa sovalkoven till ett eget rum, kanske med en garderob för praktisk förvaring. Rummet har ett rikligt ljusinsläpp med stora fönster i vardagsrumsdelen samt såväl fönster som altandörr från sovalkoven. Det stilrena köket i vitt har plats för matbord och är utrustat med både diskmaskin och tvättmaskin. Lägenheten inrymmer även helkaklad toalett/dusch i neutrala toner.

Den låga månadsavgiften inkluderar utöver värme och vatten även hushållsel, parkeringsplats samt kabel-tv via Telia. Välskött förening som under senare år bl.a. bytt fönster, borrat bergvärme samt installerat solceller. Här bor du med närhet till bl.a. mataffärer, restauranger samt tågstation där du med enkelhet tar dig till bl.a. Göteborg, Borås, Uddevalla samt Skövde.
Välkommen på visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
2 664 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2
Såld
2020-11-06

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Östergårdsgatan såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Herrljunga samt även på Östergårdsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.