Älgstigen 1 / Hindås / Härryda

Sjönära villa i Hindås!

Slutpris
3 870 000 kr
Boarea/biarea
ca 108/95 kvm
Driftkostnad
32 443 kr/år
Tomtarea
2 095 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på älgstigen såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på älgstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hindås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

96 meter till stranden!
Dessa lägen kommer sällan till salu. Nu har du möjlighet att slå ner dina bopålar i idylliska Hindås nära Västra Nedsjöns strandlinje.
Att bo så här är få förunnat och man får liksom ro i själen på denna harmoniska och tysta plats.
Servitut: "... rätt att begagna enligt styckningsplanen avsatta strandplatser för därtill avsett ändamål."
Som morgon- eller kvällsdopp eller närhelst det faller en in eller varför inte en stilla roddtur för att se om det nappar i skymningen?

Ytorna i detta hus räcker till för de flesta familjer med sina 4-5 rok och biytor samt verkstad i källaren. I princip alla byggnadsdelar och ytskikt utom källaren är fint renoverade på senare år. Den stora och plana trädgårdstomten om 2095 kvm erbjuder många möjligheter för den odlingsintresserade. I växthus och pallkragar trivs de flesta växter!
Här är tyst och lugnt och ingen insyn men du har ändå bara ca 15 minuters promenad till centrala Hindås med service, skola, buss och tåg som tar dig till Göteborg på ca 30 minuter.
Välkommen att boka dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hindås

Hindås är berömt för sin vackra natur med bad- & fiskesjöar, vandringsleder och motionsspår. Hindås har även ett rikt föreningsliv med aktiviteter som passar de flesta åldrar och intressen.

Hindås - naturnära familjeidyll

I Hindås har du närhet till kommunikationer, natur, bad och service i form av matbutik, bibliotek, vårdcentral och öppna förskola. Bebyggelsen i Hindås består av både fritidshus, där en del har byggts om till permanenta bostäder, samt enklare till exklusiva villor. I slutet av 1800-talet byggdes järnväg mellan Göteborg och Hindås. Det nationalromantiska stationshuset stod klart 1907 och står kvar än idag.

Natur och fritid

Hindås har ett rikt föreningsliv med aktiviteter som passar de flesta åldrar och intressen. Fotboll, tennis, boule, skidklubb, gymnastik, schack, elljusspår, ridning för att nämna några. Många av dessa aktiviteter äger rum runtomkring och i Hindåshallen som stod klar 2011. Friluftsområdet Härskogen samt till Klippans naturreservat ligger nära Hindås. Den populära Vildmarksleden startar i Hindås och sträcker sig flera kilometer igenom kommunen vidare genom Delsjöområdet till Skatås motionsanläggning i Göteborg. Badplats finns i Västra nedsjön. Här kan man också hyra kanot och fiska.

Kommunikationer

I Hindås finns bra kommunikationer till både Göteborg och Landvetter; Buss 610 (snabbuss till Göteborg), Buss 611 (till Mölnlycke via Landvetter) och västtågen (till Göteborg och Borås).

Familjeliv och service

Hindås har flera kommunala förskolor och ett föräldrakooperativ samt Hindåsskolan för årskurs 0-5. En ny högstadieskola skall byggas här och beräknas stå klar 2021. I fritidslokalen bredvid biblioteket kan man besöka öppna förskolan. I Hindås centrum finns en matbutik och ett bibliotek. Närhälsan, Hindås vårdcentral, finns också i centrala Hindås. På konferenshotellet Hjortviken och Hindåsgården finns en restaurang.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.