Erik Wästvägen 15

Erik Wästvägen 15

Slutpris

2 650 000 kr


Hindås— Härryda

Erik Wästvägen 15


Slutpris
2 650 000 kr

Hindås— Härryda

Bekvämt och centralt nära bad, buss och service!

Välskötta BR-parhus som kommer att friköpas ! Enhälligt beslut om detta fattades den 8/2-2024 och processen är påbörjad och kommer att ta ca ett år.
Detta innebär att medlemmarna köper loss huset från föreningen (för motsvarande en andel av lånen) och äger och ansvarar sedan för hus och mark . En ekonomisk fördel då värdet ökar med mer än det kostar och avgiften till föreningen tas bort.

Detta trivsamma hus med 5 rok, garage och trädgårdstäppa ligger centralt i Hindås. Du har buss till Göteborg snett över gatan och bara några minuters gångavstånd till närmaste badplats, service, förskola samt skola mitt i byn,
I området trivs både stora och små människor och det är lätt att få kontakt med grannarna då man har föreningen gemensamt.

Välkommen att boka dig på visning!


Boarea
127 kvm
Avgift
6 577 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Härryda

Denna lägenhet på Erik Wästvägen såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Erik Wästvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.