Jämnakulla 161 / Hindås / Härryda

Stor och välskött villa med lantligt och vackert läge!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea/biarea
ca 128/128 kvm
Driftkostnad
32 533 kr/år
Tomtarea
1 884 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-22
Bostaden är såld!

Denna villa på jämnakulla såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på jämnakulla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hindås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På väg hem till denna villa hinner du varva ner och njuta av det vackra landskapet med gårdar, hagar, skog och tjärn. Nu är det dags att "siza ner" för familjen som bor här och lämna över denna fina villa där det finns rum för alla.
Totalt ca 250 kvm + dubbelgarage och en stor tomt.
De har skött om och renoverat sitt hus under 2000-talet med bl a nytt tak, fasad, altan, fönster och kök. Här finns fantastiska biytor i form av biorum, flera förråd, verkstad och bastu. Bergvärme och fiber finns och en stor trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, blommor, odlingsplatser och gräsytor som roboten "Bosse" sköter om.
Du har all service i Hindås dit det är ca 4 km och kan pendla via närbelägna motorvägen på ca 30 minuter till både Göteborg och Borås.
Välkommen att boka dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hindås

Hindås är berömt för sin vackra natur med bad- & fiskesjöar, vandringsleder och motionsspår. Hindås har även ett rikt föreningsliv med aktiviteter som passar de flesta åldrar och intressen.

Hindås - naturnära familjeidyll

I Hindås har du närhet till kommunikationer, natur, bad och service i form av matbutik, bibliotek, vårdcentral och öppna förskola. Bebyggelsen i Hindås består av både fritidshus, där en del har byggts om till permanenta bostäder, samt enklare till exklusiva villor. I slutet av 1800-talet byggdes järnväg mellan Göteborg och Hindås. Det nationalromantiska stationshuset stod klart 1907 och står kvar än idag.

Natur och fritid

Hindås har ett rikt föreningsliv med aktiviteter som passar de flesta åldrar och intressen. Fotboll, tennis, boule, skidklubb, gymnastik, schack, elljusspår, ridning för att nämna några. Många av dessa aktiviteter äger rum runtomkring och i Hindåshallen som stod klar 2011. Friluftsområdet Härskogen samt till Klippans naturreservat ligger nära Hindås. Den populära Vildmarksleden startar i Hindås och sträcker sig flera kilometer igenom kommunen vidare genom Delsjöområdet till Skatås motionsanläggning i Göteborg. Badplats finns i Västra nedsjön. Här kan man också hyra kanot och fiska.

Kommunikationer

I Hindås finns bra kommunikationer till både Göteborg och Landvetter; Buss 610 (snabbuss till Göteborg), Buss 611 (till Mölnlycke via Landvetter) och västtågen (till Göteborg och Borås).

Familjeliv och service

Hindås har flera kommunala förskolor och ett föräldrakooperativ samt Hindåsskolan för årskurs 0-5. En ny högstadieskola skall byggas här och beräknas stå klar 2021. I fritidslokalen bredvid biblioteket kan man besöka öppna förskolan. I Hindås centrum finns en matbutik och ett bibliotek. Närhälsan, Hindås vårdcentral, finns också i centrala Hindås. På konferenshotellet Hjortviken och Hindåsgården finns en restaurang.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.