Nedflo sjöväg 7

Nedflo sjöväg 7

Slutpris

3 470 000 kr


Hindås— Bollebygd

Nedflo sjöväg 7


Slutpris
3 470 000 kr

Hindås— Bollebygd

Sjönära idyll!

Jag kan med stor trovärdighet påstå att detta är en underbar plats att slå ner sina bopålar på! Här njuter du varje dag av att höra tystnaden, se stjärnhimlen och ta på stövlar eller badrock och flytta dig 150 meter beroende på om du är sugen på kantareller eller bad.

Detta älskade hus har haft samma ägare sedan det det byggdes 1965. Här har man pysslat om både hus och trädgård varje sommarhalvår men nu är det dags att lämna över denna pärla till nya ägare som har resurser att göra det till sitt paradis.

Detta stora lilla hus känns rymligt trots sina blygsamma ca 89 kvm boarea. Här ryms 5 rok, hall och duschrum med bastu .
Till detta en prunkande tomt om 2270 kvm med en inhägnad del med växthus och trädgårdsskjul där du får ha grödorna ifred för rådjuren som tittar förbi. Dessutom ett garage med förråd och en isolerad friggebod för gäster, gym eller tonåringar.
Här finns närtrafik och skolskjuts till Bollebygd och du har 4 km till Hindås med service och kommunikationer till Göteborg och Borås. Se filmen!

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
89/40 kvm
Tomtarea
2 270 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-12-09

Mäklarhuset Härryda

Denna villa på Nedflo sjöväg såldes av oss 2020-12-09. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Nedflo sjöväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.