Takkullevägen 7 / Hindås / Härryda

Renoverad 20-talsvilla med sjöutsikt!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea/biarea
ca 169/6 kvm
Driftkostnad
26 475 kr/år
Tomtarea
1 822 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna villa på takkullevägen såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på takkullevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hindås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1927 möter 2019 i denna totalrenoverade villa vid Västra Nedsjöns strand. Tak, fasad, fönster, kök och badrum samt värmesystem är moderniserat mellan 1999-2019. På ca 169+ 13 kvm ryms 6 rok varav 4 (5) sovrum, stort badrum med tvättstuga samt separat toalett. En stor altan sträcker sig runt husets söder och västersida.

Till huset hör också ett charmigt "ruckel" om ca 50 kvm som är förberett för vatten och avlopp och som därmed kan förvandlas till ett fantastiskt hus för gäster, tonåring, uthyrning eller egen verksamhet.

Om man vill så är trädgården en dröm för den med gröna fingrar och här finns redan odlingsytor och lekytor för stora och små. Vid förra seklets början gjordes etage i natursten ned mot stranden vilket gör tomten så spännande. Här kan man förmodligen få sol- och värmekrävande växter att trivas mot varma stenar åt söder.

Du har också en brygga vid stranden precis nedanför huset. Fin badplats med sandstrand och bryggor finns vid kanotklubben mittemot.
Du har dessutom bara några minuters promenad till bussen som tar dig till Göteborg och storstadspulsen på ca 30 minuter!
Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hindås

Hindås är berömt för sin vackra natur med bad- & fiskesjöar, vandringsleder och motionsspår. Hindås har även ett rikt föreningsliv med aktiviteter som passar de flesta åldrar och intressen.

Hindås - naturnära familjeidyll

I Hindås har du närhet till kommunikationer, natur, bad och service i form av matbutik, bibliotek, vårdcentral och öppna förskola. Bebyggelsen i Hindås består av både fritidshus, där en del har byggts om till permanenta bostäder, samt enklare till exklusiva villor. I slutet av 1800-talet byggdes järnväg mellan Göteborg och Hindås. Det nationalromantiska stationshuset stod klart 1907 och står kvar än idag.

Natur och fritid

Hindås har ett rikt föreningsliv med aktiviteter som passar de flesta åldrar och intressen. Fotboll, tennis, boule, skidklubb, gymnastik, schack, elljusspår, ridning för att nämna några. Många av dessa aktiviteter äger rum runtomkring och i Hindåshallen som stod klar 2011. Friluftsområdet Härskogen samt till Klippans naturreservat ligger nära Hindås. Den populära Vildmarksleden startar i Hindås och sträcker sig flera kilometer igenom kommunen vidare genom Delsjöområdet till Skatås motionsanläggning i Göteborg. Badplats finns i Västra nedsjön. Här kan man också hyra kanot och fiska.

Kommunikationer

I Hindås finns bra kommunikationer till både Göteborg och Landvetter; Buss 610 (snabbuss till Göteborg), Buss 611 (till Mölnlycke via Landvetter) och västtågen (till Göteborg och Borås).

Familjeliv och service

Hindås har flera kommunala förskolor och ett föräldrakooperativ samt Hindåsskolan för årskurs 0-5. En ny högstadieskola skall byggas här och beräknas stå klar 2021. I fritidslokalen bredvid biblioteket kan man besöka öppna förskolan. I Hindås centrum finns en matbutik och ett bibliotek. Närhälsan, Hindås vårdcentral, finns också i centrala Hindås. På konferenshotellet Hjortviken och Hindåsgården finns en restaurang.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.