Ågården 140

Ågården 140

Slutpris

780 000 kr


Hökerum— Ulricehamn

Ågården 140


Slutpris
780 000 kr

Hökerum— Ulricehamn

En härlig tillflyktsort från stadslivet

Ett charmigt litet torp, idealiskt belägen för en avkopplande tillflyktsort från stadslivet. Med en sommardröm i åtanke har stugan allt du behöver för att njuta av lediga stunder. Stugan är mysig och hemtrevlig med ett traditionellt utseende och en inbjudande atmosfär.

Denna charmiga torp består av ett mysigt vardagsrum, som erbjuder en härlig atmosfär och med eldstad, perfekt för att värma upp kyliga kvällar. Stugan har ett sovrum där du kan njuta av en god natts sömn i en lugn och rofylld miljö.
Allrummet är en mångsidig plats som fungerar som en central samlingsplats för måltider och andra aktiviteter. Här finns det utrymme för att ställa ett matbord med tillhörande stolar.
Torpets kök har det du behöver för att förbereda en måltid. Maskinell utrustning betår av spis, vedspis, diskho och en kombinerad kyl/frys samt ett skafferi.

Vidare har vi en lummig trädgård som erbjuder utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling.

Med en kort promenad eller cykeltur på endast 2 km kan du snabbt och enkelt ta dig till badplatsen för ett dopp i Mellsjön.
Banvallen som sträcker sig mellan Borås och Ulricehamn löper strax nedanför torpet. Banvallen utgör grunden för den gamla järnvägen vilket ger dig möjlighet att uppleva den lugna atmosfären och friheten att cykla eller promenera utan att störas av trafiken. Under din resa kommer du att passera genom ängsmarker, åkrar och jordbruksbygd, vilket ger dig en unik möjlighet att uppleva det vackra svenska landskapet. På vägen kommer du också att möta många svalkande sjöar, där du kan ta en paus för att njuta av bad eller bara koppla av vid vattnet.

En perfekt litet torp för att fly från stressen och trängseln i stadslivet. Det är en plats där du kan koppla av, ladda batterierna och njuta av en lugn och rofylld tillflyktsort.

Varmt välkommen att boka dig till visningen!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
6 981 kr/år
Tomtarea
3 208 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2023-05-19

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Ågården såldes av oss 2023-05-19. Se alla våra försäljningar i Hökerum samt även på Ågården.

Boka värdering

Emil Eriksson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.