Emil Eriksson - mäklare i Borås

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (12 omdömen)

Jag gillar att leda mina kunder i viktiga beslut. Att överträffa mina egna samt mina kunders mål är det som ständigt driver mig framåt. Vill du samarbeta med en mäklare som är effektiv, gillar att se resultat, med en rak kommunikation samt har nära till skratt? Då är jag rätt mäklare för dig! Jag är uppvuxen i Borås och har god lokalkännedom. Ledord: tydlighet, ordning och engagemang.

Lite mer om mig

Om ni inte ser mig på visning eller som mäklare i bostadsannonserna är chansen god att ni ser mig på scenen då jag även är musiker i diverse konstellationer. Ett annat stort intresse är hockey. Jag tillbringar mycket tid i Borås ishall då jag själv lirar hockey och jag är även en stor supporter till BHC. Till sist har jag även ett stort intresse för motorcykelåkning.

Ditt naturliga val av mäklare då jag står för tydlighet, ordning och engagemang.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.