Järpås Hulebäck 2

Järpås Hulebäck 2

Slutpris

3 200 000 kr


Järpås— Lidköping

Järpås Hulebäck 2


Slutpris
3 200 000 kr

Järpås— Lidköping

Hästgård i vacker miljö

Med ett pampigt bostadshus i herrgårdsstil, parkliknande trädgård och flera bra uthus ligger denna fina hästgård någon kilometer utanför Järpås. Härifrån är det perfekt pendlingsavstånd både till Lidköping och Vara.

Bostadshuset med sin välkomnande, grusade gårdsplan erbjuder idag hela sju sovrum och flera härliga utrymmen för umgänge. På entréplan möts man av stor hall som på höger sida leder in i rymligt kök med matplats med angränsande tvättutrymme, samt groventré med duschrum. Från hallen nås på vänster sida biblioteket med trevlig öppen spis. Rakt fram från entrén ligger vardagsrummet med utgång till den inbjudande altanen med utsikt över slätten. Innanför vardagsrummet hittar man ett rum som kan användas som till exempel kontor eller kanske sovrum. Övre plan rymmer luftigt allrum med utgång till fin balkong, två duschrum och sex sovrum samt en klädkammare/kontor.

I stallet finns fem boxar, spolspilta, sadelkammare och vidbyggd loge. Ladan med grusat golv och maskinhallen har god plats för fordon och annan utrustning.

På den omgivande marken om ca 4,2 hektar, finns bland annat hägnade beteshagar och en bäck med en damm som bidrar till en härlig gårdsbild.


Boarea/biarea
393/53 kvm
Driftkostnad
113 601 kr/år
Tomtarea
4.2339 ha
Rum
14 rum (9 sovrum)
Fastigh.bet
LIDKÖPING HULEBÄCK 1:3
Objekttyp
Hästgård
Såld
2023-10-10

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna gård på Järpås Hulebäck såldes av oss 2023-10-10. Se alla våra försäljningar i Järpås samt även på Järpås Hulebäck.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.