Strömgatan 14

Strömgatan 14

Slutpris

1 500 000 kr


Centrala Kvänum— Kvänum— Vara

Strömgatan 14


Slutpris
1 500 000 kr

Centrala Kvänum— Kvänum— Vara

Rejäl villa med bra läge

Med bra läge i Kvänum ligger detta stora hus med spännande planlösning. Huset är i ett och ett halvt plan med bonusutrymme i form av ett loft ovanpå groventré och garage.

Man välkomnas in i bostaden via vacker stentrappa med utsirat smidesräcke. Genom praktiskt kapprum kommer man in i den stora hallen som med öppen planlösning leder in i det mysiga vardagsrummet med blyinfattade fönster och insatskamin. Vid sidan av hallen återfinns en stor matsal som nås via fina dubbeldörrar. Ett sovrum/kontor och toalett ligger också i anslutning till hallen. I det rymliga köket finns plats för matgrupp och tack vare stora fönster är det ljust och trevligt. Från köket kommer man vidare in i tvättstuga och groventré med duschplats samt garage. Ovanpå groventrén och garaget finns ett loft med ett rejält vindsförråd och ett golvat vindsrum som kanske kan omvandlas till ett extra sovrum vid behov.

Husets ovanvåning erbjuder två sovrum, stor klädkammare, badrum med både badkar och dusch samt möblerbar hall. Från hallen kommer man ut på den charmiga balkongen som är inbyggd i taket; den perfekta platsen för dagens första kopp kaffe. I trädgården finns ett par fruktträd och på den skyddade uteplatsen har du sol från lunchtid till kvällen.

Här bor du med utsikt över åkrarna och precis intill huset går ett populärt promenadstråk på den gamla järnvägsvallen. Till centrala Kvänum med matbutik, hotellet Lumber & Karle och övrig service är det smidigt promenadavstånd.


Boarea/biarea
170/69 kvm
Driftkostnad
36 537 kr/år
Tomtarea
1 011 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-02-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.