Norra Stommen 263

Norra Stommen 263

Slutpris

4 250 000 kr


Landvetter/Stommen— Landvetter— Härryda

Norra Stommen 263


Slutpris
4 250 000 kr

Landvetter/Stommen— Landvetter— Härryda

Populärt radhus med fint läge i området!

Här trivs både stora och små människor! Välkommen till detta charmiga radhus beläget i det populära Norra Stommen i Landvetter.
Enkelt, lugnt, tryggt och bekvämt då du har närhet till allt du behöver - service, buss, butiker, skolor och förskolor. Du når storstaden på 15 minuter och resten av världen via Landvetter airport 15 minuter åt andra hållet.

Radhuset bjuder på 6 rum fördelat på 130 kvm boarea och är därmed ett perfekt boende för den med barnfamilj eller för den som vill ha extra utrymme för hobby och arbete. Många i området har byggt ihop sitt förråd med huset och fått ett extra rum. Du har ditt garage i länga nära intill och tillgång till en trevlig föreningslokal för barnkalas eller andra sammankomster.

I detta hus har man valt att skapa ett sällskapsrum ihop med det stora köket på entréplan och istället ha tre sovrum på övre plan ihop med en lek/sällskapsyta för familjens yngre.
Ta inspiration av grannarna hur man kan förändra planlösningen beroende på hur familjen både växer och sen krymper när barnen flyger ut. Det moderna köket är ett sällskapsrum i sig då det fyller hela husets kortsida och har utgång till altanen.
Ljusinsläppet från väster är maximalt och du har också kvällssolen på den stora altanen som blir ett härligt sommarrum den ljusa årstiden.

Välkommen att boka dig på förhandsvisning!


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
69 160 kr/år
Tomtarea
214 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-21

Mäklarhuset Härryda

Denna radhus på Norra Stommen såldes av oss 2024-03-21. Se alla våra försäljningar i Landvetter samt även på Norra Stommen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.