Höjdenvägen 67 / Lerum-Höjden / Lerum

Trevligt radhus med bra läge i sydväst!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea/biarea
110/20 kvm
Driftkostnad
35 700 kr/år
Tomtarea
182 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på höjdenvägen såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på höjdenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerum-Höjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett bra läge i sydväst, i barnvänliga Höjdenområdet ligger detta trevliga radhus. Förskola och bra lekplats i området, några minuters promenad till grundskola och gymnasium. Välplanerat med stort kök och vardagsrum med utgång till balkong i söder, allrum/hobbyrum, 2 sovrum, möjlighet till fler sovrum. Rymlig uteplats och trädgård i söder. Busshållplats ca 100 m, en kort cykeltur till Lerum centrum och stationen med pendeltåg till Göteborg och Alingsås. Ca 10 min promenad till Ica Hallsås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.