Höjdenvägen 24

Höjdenvägen 24

Slutpris

4 050 000 kr


Höjden— Lerum

Höjdenvägen 24


Slutpris
4 050 000 kr

Höjden— Lerum

Välskött souterrängradhus i barnvänligt område

Välkommen till detta fina gavelradhus i souterräng, högt beläget i området med lekplatsen strax invid. Njut av både baksidans trädgård och altandäck i soligt söderläge, framsidans trevliga träaltan samt en stor balkong med härlig utsikt. Väldisponerad planlösning med sociala ytor på entréplan och ett mer privat souterrängplan med bl. a. tre sovrum, badrum och tvättstuga.
Bostaden är i ett mycket välskött skick där det mesta stilfullt renoverats från 2014-2021 såsom kök, badrum och ytskikt. Här finns ett stort och ljust vardagsrum med bästa förutsättningar att avdela och inreda till ytterligare ett sovrum om så önskas.
Radhuset ingår i Höjdenvägens samfällighet, där bl. a. underhåll av yttertak ansvaras för och garageplats och fiber ingår i avgiften.
Ett riktigt trevligt och bekvämt boende med kort avstånd till service, butiker och skolor samt mycket bra kommunikationer som snabbt tar er vidare till både Göteborg och Alingsås.


Boarea/biarea
110/20 kvm
Driftkostnad
37 900 kr/år
Tomtarea
187 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-04-23

Mäklarhuset Lerum

Denna radhus på Höjdenvägen såldes av oss 2021-04-23. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Höjdenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.