Odhners väg 1

Odhners väg 1


Lerum - Hallsås— Lerum

Odhners väg 1



Lerum - Hallsås— Lerum

Barnvänligt och trivsamt boende i Lerum-Hallsås

Välkommen till Hallsås, ett område som är både populärt och barnvänligt. Det centrala läget gör att man har gångavstånd till det mesta som centrala Lerum har att erbjuda. Förskola ligger precis utanför, skolan en kort promenad bort och även Dergårdsgymansiet. Lerum kan erbjuda barnfamiljen det mesta som man önskar. Mysiga Bagges torg med affärer och cafeér, vårdcentral och närliggande bra kommunikationer.

Här möts vi av en trevlig farstukvist som ger lite tak över huvudet innan vi kliver in. Stor ljus hall med laminatgolv, plats för kappavhängning och en byrå för allt det andra. Till höger i hallen har vi sovrum 1 med ljus färgsättning stora fönster och en klädkammare. Från hallen når vi det helkaklade badrummet med handfat, wc och badkar. Köket är funktionellt med stora ljusinläpp, ljus inredning och bra med förvaring och en matplats. Vardagsrummet och matsalen är väl tilltagna med parkettgolv och en ljus färgsättning, härifrån kommer vi också ut till altanen med plats för loungegrupp och ett matbord. Sovrum 2 har access från hallen och har en ljus färgsättning. På övre plan kommer vi upp till allrummet som idag är barnens sovrum, här finns plats för en soffa och tv-möbel. Sovrum 3 är väl tilltaget och bjuder på en garderob och ett litet wc.

Här i centrala Lerum finns det mesta för att kunna uppfylla flertalet familjers önskemål, ett rikt föreningsliv, natur, bra kommunikationer och skolor från förskola till gymnasium.


Boarea
116 kvm
Driftkostnad
38 825 kr/år
Tomtarea
258 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-03

Mäklarhuset Lerum

Denna radhus på Odhners väg såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Odhners väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.