Odhners väg 1 / Lerum - Hallsås / Lerum

Barnvänligt och trivsamt boende i Lerum-Hallsås

Boarea
116 kvm
Driftkostnad
38 825 kr/år
Tomtarea
258 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på odhners väg såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på odhners väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerum - Hallsås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hallsås, ett område som är både populärt och barnvänligt. Det centrala läget gör att man har gångavstånd till det mesta som centrala Lerum har att erbjuda. Förskola ligger precis utanför, skolan en kort promenad bort och även Dergårdsgymansiet. Lerum kan erbjuda barnfamiljen det mesta som man önskar. Mysiga Bagges torg med affärer och cafeér, vårdcentral och närliggande bra kommunikationer.

Här möts vi av en trevlig farstukvist som ger lite tak över huvudet innan vi kliver in. Stor ljus hall med laminatgolv, plats för kappavhängning och en byrå för allt det andra. Till höger i hallen har vi sovrum 1 med ljus färgsättning stora fönster och en klädkammare. Från hallen når vi det helkaklade badrummet med handfat, wc och badkar. Köket är funktionellt med stora ljusinläpp, ljus inredning och bra med förvaring och en matplats. Vardagsrummet och matsalen är väl tilltagna med parkettgolv och en ljus färgsättning, härifrån kommer vi också ut till altanen med plats för loungegrupp och ett matbord. Sovrum 2 har access från hallen och har en ljus färgsättning. På övre plan kommer vi upp till allrummet som idag är barnens sovrum, här finns plats för en soffa och tv-möbel. Sovrum 3 är väl tilltaget och bjuder på en garderob och ett litet wc.

Här i centrala Lerum finns det mesta för att kunna uppfylla flertalet familjers önskemål, ett rikt föreningsliv, natur, bra kommunikationer och skolor från förskola till gymnasium.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.