Spiken Ängsäter 2

Spiken Ängsäter 2

Slutpris

3 100 000 kr


Spiken— Lidköping

Spiken Ängsäter 2


Slutpris
3 100 000 kr

Spiken— Lidköping

Fiskarhedenvilla vid Spiken

Välkommen till denna fantastiska villa vid Spiken på Kållandsö i Lidköping! Här erbjuds du en modern och stilfull Fiskarhedenvilla med nybyggnadsår 2018. Med genomgående parkettgolv och golvvärme i alla rum får du en bekväm och varm atmosfär att trivas i året runt.

Kök från Ballingslöv som är utrustat med vitvaror från Siemens, vilket garanterar både funktionalitet och stil. Det salsliknande vardagsrummet imponerar med sitt ryggåstak och fönster som vetter åt tre väderstreck, vilket ger en härlig ljusinsläpp. Här finns även en mysig braskamin från Contura som blir en naturlig samlingspunkt för vänner och familj under kyliga kvällar. Genom den helglasade dörren når du en träaltan i bästa söder/väster-läge. Här kan du njuta av solen och den fantastiska utsikten över landskapet. Den välskötta trädgårdstomten har en imponerande bergsknalle som skapar en fridfull atmosfär.

Fastigheten rymmer även två sovrum, båda med gott om plats för dubbelsängar. Den helkaklade toaletten erbjuder en modern dusch och tvättstugan är praktiskt utformad för att underlätta vardagen.
Uppvärmning sker via en effektiv frånluftsvärmepump och fastigheten har tillgång till både kommunalt vatten och avlopp.

Framsidan av fastigheten har en väl tilltagen uppfart med gott om plats för parkering av flera bilar, båtar eller till och med en husbil.

Perfekt fastighet för både dig som söker antingen permanent- eller fritidshus!

Läget är oslagbart, med endast 800 meter till Spikens fiskehamn, en av Europas största insjöhamnar. Här finner du restauranger och caféer i en charmig sjöbodsmiljö. För din bekvämlighet finns det även en automatiserad 24/7-butik och ett populärt glasscafé.

Intill Spikens Fiskeläge hittar du en gästhamn belägen i småbåtshamnen, vilket ger dig möjlighet att utforska de vackra omgivningarna med båt.

Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att bo i en modern och välskött Fiskarhedenvilla med närhet till natursköna omgivningar!
Tänk er att lägga i havskajaken en tidig morgon för att utforska Ekens skärgård med dess underbara natur, för att sedan avsluta dagen med en härlig löjromspizza i kvällsolen. En dröm som snart kanske är just din verklighet!


Boarea
94 kvm
Driftkostnad
29 897 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-07-06

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna villa på Spiken Ängsäter såldes av oss 2023-07-06. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Spiken Ängsäter.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.