Tuvemossevägen 22

Tuvemossevägen 22

Slutpris

5 400 000 kr


Sjölunda— Lidköping

Tuvemossevägen 22


Slutpris
5 400 000 kr

Sjölunda— Lidköping

Stort och modernt hus i Sjölunda.

I det populära området Sjölunda finner vi detta moderna enplanshus som lämnar få önskemål obesvarade.

Detta är en bostad som med sin välplanerade planlösning och stilrena ytskikt verkligen ger en känsla av öppenhet och ljus. Huset är genomtänkt och inbjuder till sociala stunder, där köket med sin öppna planlösning mot vardagsrummet ger möjlighet till samvaro. Men även till enskildhet med sovrum som är placerade en bit ifrån varandra, det finns idag tre bra sovrum men detta går att utöka till sex stycken ifall man skulle vilja. Alla rum är rymliga och erbjuder gott om utrymme. Vardagsrummet bjuder på en riktigt härlig rymd med sina ca 6 m i nock. Huset har effektiv uppvärmning med bergvärme, smart styrd belysning, vedeldad kamin och frånluftsvärme med återvinning. Allt som allt ger detta ett energieffektivt hus för den som önskar dra ner sina energikostnader.

Utomhus finns två stycken altaner för att njuta solen under hela dagen. Välskött och enkel trädgård med tuja häck som ramar in mot vägen och robotgräsklippare tar hand om gräset. Det finns även ett rymligt enbilsgarage med förvaringsutrymme och en verkstadsdel.

Detta enplanshus är utan tvekan en dröm för den som söker ett modernt och bra planerat boende på en eftertraktad plats i Lidköping. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hus!


Boarea/biarea
200/36 kvm
Driftkostnad
46 261 kr/år
Tomtarea
934 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2024-02-22

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna villa på Tuvemossevägen såldes av oss 2024-02-22. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Tuvemossevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.