Wennerbergsvägen 18 B / Gamla staden / Lidköping

Fin 3:a med modern och trivsam planlösning

Slutpris
850 000 kr
Boarea
75,5 kvm
Avgift
5 569 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wennerbergsvägen såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Wennerbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla staden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin och trivsam trerumslägenhet belägen på bekväma första våning. Lägenheten nyproducerades år 2011 då före detta lokaler byggdes om och inreddes till bostäder. Här möts man av en modern och praktisk planlösning, enhetliga parkettgolv och ljusa väggar. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med anslutande inglasad balkong i söderläge, två stycken sovrum, en möblerbar hall samt ett stort och fint badrum. Badrummet inrymmer även en praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns i huset och tv och bredband via Com Hem ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration