Marsvägen 7

Marsvägen 7

Slutpris

875 000 kr


Limmared— Tranemo

Marsvägen 7


Slutpris
875 000 kr

Limmared— Tranemo

Rymlig souterrängvilla med underbar terrass och altan på ostört och barnvänligt läge!

Varmt välkommen till Marsvägen 7 i Limmared med ett drömläge för barnfamiljen! Här bor du på en lugn återvändsgata med kort gångavstånd till skolan och från den underbara terrassen har du utsikt över lekplatsen bara ett stenkast bort och den härliga trädgården på baksidan av huset, med ostört läge och sol från morgon till kväll.

I denna välplanerade souterrängvilla finner du 3-4 sovrum i entréplan och ytterligare ett sovrum i souterrängplan kombinerat med allrum, med en härlig öppen spis och utgång till altan och trädgården - perfekt för tonårs- eller generationsboende med egen ingång från trädgården, samt separat wc och dusch i souterrängplan.

Fristående garage. Fiber finns installerat på fastigheten.

Villan har ett ypperligt lugnt och bra läge i Limmared med närhet till matbutik och restauranger, äventyrspark och tågstation. I Limmared finns förskola och skola upp till F-6. Högstadie och gymnasium finns i centralorten Tranemo, som nås på knappt 10 min med bil/buss. Bra pendelavstånd till Borås och Ulricehamn som båda nås på drygt en halvtimma och Göteborg på ca en timme.

Ett visst renoveringsbehov föreligger på fastigheten, som överlåtes med en friskrivningsklausul. Besiktning av en oberoende besiktningsman är utförd i säljarens regi , och besiktningsprotokoll tillhandahålles av mäklaren i samband med visning.


Boarea/biarea
125/31 kvm
Driftkostnad
30 183 kr/år
Tomtarea
805 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-06-18

Mäklarhuset Tranemo

Denna villa på Marsvägen såldes av oss 2022-06-18. Se alla våra försäljningar i Limmared samt även på Marsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.