Näsboholm 47 / Näsboholm / Marbäck / ULRICEHAMN

Charmigt boende intill Åsunden!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
ca 75 kvm
Driftkostnad
21 554 kr/år
Totalareal
900 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Näsboholm såldes av oss 2017-08-31. Se alla våra försäljningar i Marbäck samt även på Näsboholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsboholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till charmiga Näsboholm, en grönskande idyll intill Åsunden! Här bor Du bekvämt och trivsamt i ett välskött fritidshus med året-runt-standard och allt i ett plan. Huset har använts som permanentboende de senaste åren och erbjuder ett vardagsrum med kamin och plats för både matgrupp och soffhörna, kök, två sovrum, hall, badrum med dusch och tvättmaskin, separat toalett, gästrum och ett stort, isolerat uterum. Utöver detta finns en rymlig friggebod med gästrum och förråd, vedförråd samt en carport med ytterligare ett vidbyggt gästrum. Lättskött och prydlig trädgårdstomt med fint solläge och härlig uteplats i söder. Djupborrad vattenbrunn, avlopp genom 3-kammarbrunn med infiltration. F.n. arrendetomt men lantmäteriförrättning pågår för att friköpa tomterna i området.

För att komma till Ditt nästa boende åker Du längst slingrande småvägar i naturskön bygd - med blomstrande ängar, vacker lövskog och gröna hagar med betande djur. I närheten finns ett naturreservat och på badrocksavstånd når du två fina badplatser. Här finns möjlighet till båtplats för den som önskar. Ca 15 minuters bilväg till mysiga Ulricehamn. För den som önskar cykla finns den fina, asfalterade banvallen strax intill området.

Varmt välkommen att boka visningstid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration