Klevgatan 10B / Ryet / Mölndal

CHARMIGT 2-FAMILJSHUS - BYGGT 1908 - LUGNT LÄGE

Slutpris
5 205 000 kr
Boarea/biarea
ca 130/97 kvm
Driftkostnad
38 695 kr/år
Tomtarea
557 kvm
Rum
6 rum
Såld
2019-11-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Klevgatan såldes av oss 2019-11-18. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Klevgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ryet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

CHARMIGT 2-FAMILJSHUS - BYGGT 1908 - LUGNT LÄGE
Mysig villa om totalt 151 m² boyta med mycket extra golvyta med många rum under snedtak samt hel källare. Huset är idag uppdelat på en lägenhet i varje våningsplan samt hel källare. Huset har hittills fungerat mycket bra som generationsboende eller att man hyr ut ett av våningsplanen och får en låg boendekostnad. Huset i behov av viss renovering, besiktningsprotokollet ligger under filer nedan!

Huset ligger på en plan skafttomt med mycket lugnt läge helt utan biltrafik. Uppvuxen villaträdgård med gräsmatta och fritt bra läge i populära Ryet som gränsar till Kvarnbyn. Här bor man fint i mysigt villaområde nära service, barnomsorg, skolor, kommunikationer, bad i Stensjön och naturen med Gunnebo slott på gångavstånd. Missa inte detta charmiga hus med stora möjligheter. Snabbt tillträde möjligt för den som så önskar!

Huset på Klevgatan 10B och tomten på Klevgatan 6 visas samtidigt och säljs var för sig eller tillsammans. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.