Ridlärargatan 2D

Ridlärargatan 2D

Slutpris

4 550 000 kr


Åby— Mölndal

Ridlärargatan 2D


Slutpris
4 550 000 kr

Åby— Mölndal

CENTRALT & FRÄSCHT RADHUS MED LÄTTSKÖTT TRÄDGÅRD

Hjärtligt välkommen till Ridlärargatan 2D! Ett välplanerat och fräscht radhus i tre etage med tre uteplatser. Här bor du nära centrum med lättskött och plan trädgård. Gröna omgivningar och lugna gator med gångavstånd till Mölndal centrum.

Husets baksidan erbjuder både gräsmatta och stenplattor med gott om plats för utemöbler Den lättskötta gräsmattan bjuder in till studsmatta, pool och lek för barnen. Vid husets entré välkomnas man av en stenlagd framsida som även här rymmer bord och stolar för fikat, här finns även ett externt förråd för god förvaringsplats.

Via trappan tar vi oss in till husets välkomnande hall där det finns plats för en hatthylla eller liknande hallmöbel. I anslutning till hallen finns en praktisk tvättstuga och därefter badrum utrustat med WC, handfat och kommod och dusch. Det ljusa renoverade köket i vinkel erbjuder gott om förvaring samt plats för matplats intill fönstret.

En halv trappa ner möts man av det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet samt matsal, som kan göras om till extra sovrum. På detta plan finns även ytterligare förvaring. Härifrån når man husets baksida.

Ovanvåningen erbjuder två ljusa sovrum varav det ena rymmer dubbelsäng, sängbord samt en byrå om så önskas. Härifrån när man dem stora soldränkta balkongen som har utsikt över området. Det andra sovrummet kan användas som gästrum eller som det gör idag - kontor. På detta våningsplan finns också en praktisk klädkammare.

Gröna omgivningar och lugna gator med centralt läge. Närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. Gångavstånd till Mölndals Innerstad.

Varmt välkomna på visning för att uppleva denna fantastiska bostad på plats!


Boarea
89 kvm
Driftkostnad
51 598 kr/år
Tomtarea
230 kvm
Rum
4 rum
Såld
2020-07-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.