Färgerivägen 13 / Mölnlycke - Nysäter / Mölnlycke / Härryda

Äntligen en villa i populära Nysäter!

Slutpris
6 325 000 kr
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
26 700 kr/år
Tomtarea
455 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-12
Bostaden är såld!

Denna villa på färgerivägen såldes av oss 2019-11-12. Se alla våra försäljningar i Mölnlycke samt även på färgerivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mölnlycke - Nysäter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sjönära hem i barnvänliga Nysäter med härlig badplats ett stenkast bort. Välplanerad villa i två plan med härlig utsikt över naturen och området. Balkong och uteplats åt syd och väst vilket ger sol hela dagen samt med utsikt mot härliga solnedgångar. Huset är från 2008 och är således fortfarande i modern standard, besiktigad med goda resultat via Mäklarhusets Skyddat köp m. doldafelförsäkring (se bifogade protokoll på vår hemsida). Närliggande ICA mataffär samt Hemköp och Coop i Mölnlycke centrum. Några minuter bort finns närmsta restaurang och inne i Mölnlycke centrum finns det flera att välja mellan. I närheten finns även busshållplats Nysätervägen där Grön Express tar dig in till stan på 25 minuter. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.