Färgerivägen 5 / Nysäter / Mölnlycke / Härryda

Härlig 1-plansvilla i populära Nysäter!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea
112 kvm
Driftkostnad
25 000 kr/år
Tomtarea
430 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-27
Bostaden är såld!

Denna villa på färgerivägen såldes av oss 2019-11-27. Se alla våra försäljningar i Mölnlycke samt även på färgerivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nysäter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Färgerivägen 5 och denna härliga 1-plansvilla i bästa skick! Underbar öppen planlösning mellan det stilrena smakfulla köket och det stora utbyggda vardagsrummet. Tre bra sovrum och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Hela huset är i mycket gott skick med genomgående ljus färgsättning och stora fönsterpartier vilket ger ett vackert ljusinsläpp. Underbar altan i soligt sydvästläge och fin trädgårdstomt med "trappaltan" för mysiga stunder. Modernt och lättskött boende med gångavstånd till badplats med bastumöjligheter. Skola och dagis i närområdet. Man har även nära till Mölnlycke centrum med affärer, apotek, bokhandel, caféer och restauranger. Verkligen ett hus och ett område att trivas i!
Välkommen att boka in er på en visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.