Krokusvägen 1 / Mölnlycke - Solsten / Mölnlycke / Härryda

Stor villa på återvändsgata centralt i Mölnlycke

Slutpris
5 825 000 kr
Boarea/biarea
185/10 kvm
Driftkostnad
34 269 kr/år
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-09-09
Bostaden är såld!

Denna villa på krokusvägen såldes av oss 2018-09-09. Se alla våra försäljningar i Mölnlycke samt även på krokusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mölnlycke - Solsten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig familjevilla i barnvänligt område på återvändsgata.
Entréplan med stor välkomnande hall, vardagsrum och kök i öppen planlösning med öppen spis, badrum med kakel och klinker med elgolvvärme och bastu, tvättstuga, ett stort sovrum samt en gästtoalett. På övre plan huserar ett stort allrum som med fördel kan delas av till ett sovrum, två gedigna sovrum, gästtoalett och hela två klädkammare samt soldränkt balkong som löper över söderfasaden.
Trivsam och rymlig tomt med stenlagd uteplats där du njuter av solen från morgon till kväll.
Väl tilltagen uppfart med plats för bilar, husvagn med mera. I det isolerade garaget om 24 kvm med värme och 3-fastuttag mår bilen allra bäst.

Mycket bra läge intill naturreservat med gångavstånd till skola, förskola, kommunikationer och Mölnlycke centrum med dess stora utbud av service! Önskar du ta ett kvällsdopp cyklar eller går du till Rådasjön eller Landvettersjöns fina badplatser. Området är trivsamt, lugnt och är perfekt för barnfamiljen med flera lekplatser.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration