Hytterkullen 16 / Öjersjö Hytterkullen / Öjersjö / Partille

Parhus i populära Öjersjö

Slutpris
2 625 000 kr
Boarea
56 kvm
Driftkostnad
21 200 kr/år
Totalareal
277 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-07-13
Bostaden är såld!

Denna parhus på Hytterkullen såldes av oss 2018-07-13. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Hytterkullen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö Hytterkullen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här har du möjlighet att förvärva egen fastighet i attraktiva Öjersjö, kanske ett prisvärt alternativ till dig som funderat på att köpa bostadsrätt. Ett parhus med träaltan i anslutning till en skogsdunge i fint solläge. Ny fasad och aluminiumfönster gör huset lättskött och nya solfångare ger lägre energiförbrukning. Huset har ett vardagsrum med utgång till altan, sovrum och badrum och ett ljust kök med matplats. Vidbyggd carport med plats för en extra parkering samt ett förråd. I Öjersjö finns flera skolor och förskolor närmaste förskola finns i grannområdet Djupedal där också Öjersjö if har sitt klubbhus och fotbollsplan.
Naturen i närområdet erbjuder badsjöar, närliggande naturreservat för trivsamma promenader eller löprundor och Partille golfbana. Det tar ca 10 -20 min in till Göteborg eller flygplats. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn