Isfabriksvägen 9 / Öjersjö / PARTILLE

Toppskick med sjönära läge

Slutpris
2 815 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
2 996 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Isfabriksvägen såldes av oss 2017-02-24. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Isfabriksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Öjersjö - alldeles intill Stora Hålsjöns kant finner ni denna lägenhet belägen högst upp i huset. Med bara 15 minuter till Korsvägen med buss och naturen som granne får ni här en ljus och luftig bostad med moderna ytskikt och rymlig balkong där du kan njuta av kvällssolen.
I Brf Björkviken är det lätt att trivas. Du bor med vacker natur och strövområden inpå knuten. Stora Hålsjön ligger alldeles intill husen och i närområdet ligger Lilla Hålsjön som har badplats med brygga. Ett utslag bort ligger Partille golfklubbs 18-hålsbana. Med busshållplatsen på kort promenadavstånd tar du dig enkelt till Göteborg, Partille och Landvetter flygplats.
Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration