Karis lycka 4 / Öjersjö / Partille

Unik villa med god ekonomi i populära Öjersjö

Slutpris
6 950 000 kr
Boarea
248 kvm
Driftkostnad
58 500 kr/år
Totalareal
1 552 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-12-20
Bostaden är såld!

Denna villa på karis lycka såldes av oss 2018-12-20. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på karis lycka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka visning och ta chansen att förvärva ett charmigt hus med ett torn i tre plan. Dessutom finns här en stor separat garagebyggnad med en inredd övervåning om ca 40 kvm innehållande allrum med köksavdelning, alkov och bad/tvätt. Perfekt för dig med egen verksamhet eller för uthyrning om man vill dryga ut kassan. Intäkten kan täcka hela fastighetens driftskostnad. Villan är mycket passande för familjen som letar efter något ovanligt och uppskattar stora ytor och många rum med olika funktion. Tornrum med enastående sky-bar, lantkök med underbar matplats och stort skafferi, 3-4 sovrum, härligt vardagsrum, allrum och badrum med spa-känsla är något av det som erbjuds. Genomtänkta lösningar och material valda med fingertoppskänsla där stil och kvalité prioriterats. Fin tomt med gräsmatta för lek och studsmatta, gott om plats för odling för den som önskar och ett underbart växthus för både odling och mysiga middagar. Gillar man att njuta i solen har man altaner i alla väderstreck. Välkommen till en unik fastighet belägen i villaområde intill skogsparti och golfbana i attraktiva Öjersjö som har bra skolor, närhet till natur för cykling och sköna promenader samt badsjöar. Bussen tar 20 min. till centrala Göteborg och med bil tar du dig till Landvetter flygplats på en kvart.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration