Björndammsterrassen 43 / Björndammsterrassen / Partille

Renoverad 2:a i markplan med uteplats

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 222 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (markplan) (Hiss finns)
Såld
2020-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björndammsterrassen såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Björndammsterrassen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndammsterrassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina och totalrenoverade 2:a i populära Björndammsterrassen. Lägenheten är belägen i markplan och har en stor och härlig altan där man får plats med utegrupp, loungemöbler, grill, blom- och odlingslådor. Invändigt väntar ett modernt badrum som totalrenoverades 2018, ett snyggt kök från 2015, stort vardagsrum, sovrum med garderobsvägg och en klädkammare. Här är det bara att flytta in och börja trivas!
Föreningen är mycket stabil och har god sammanhållning. Området är barnvänligt och lugnt med bekvämt promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskolan i föreningen, busshållplatsen och Allum med dess stora utbud av butiker. Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att man når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.